Време е за ново начало. Време е да спрем конфронтацията, противопоставянето,

...
Време е за ново начало. Време е да спрем конфронтацията, противопоставянето,
Коментари Харесай

Карадайъ в с. Вълнари: Време е да спрем конфронтацията, противопоставянето, разделението

Време е за ново начало. Време е да спрем борбата, опълчването, разделянето. Време е да има конкуренция за решение на проблемите на хората. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, на предизборна среща в шуменското село Вълнари, община Никола Козлево, оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Движението за права и свободи сплотява, събира. Обединението е мощ, това е Движение за права и свободи. Такъв е и нашият претендент Исмаил Ибрям – човек, който сплотява, който знае по какъв начин и може да взема решение проблемите на хората, уточни Карадайъ. И съобщи: „ Всички обединени ще спечелим във Вълнари ”. Исмаил Ибрям е повдигнат от коалиция, в която взе участие Движение за права и свободи.

Ние сме тук, с цел да подкрепим жителите на Вълнари, жителите на община Никола Козлево. Тази поддръжка ще се случи, когато изберем Исмаил за кмет, сподели още Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Тези избори са основа и за оценка на политическата обстановка в страната като цяло. Да, това са локални избори, само че една къща се гради от основата към покрива. Тези избори ще бъдат индикатор кой каква тежест има и на национално равнище. Те ще бъдат поръчката за позициониране и препозициониране на Движението за права и свободи и на национално равнище, сподели още Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Той уточни, че е време за съревнование и конкуренция в решаването на проблемите на хората освен на локално, само че и на държавно равнище. И напомни, че през днешния ден тематиката в Народното събрание бяха оперативните стратегии и Планът за възобновяване и резистентност. Този проект трябваше да бъде подготвен и импортиран още през 2020 година в Еврокомисията. Вместо това ние още спорим какво да има в него. Ето затова няма потребност от опълчване и разделяне, а от конкуренция на можещи, от конкуренция на знаещи. Затова казахме, „ Време е за ново начало “! Време е за деяние, съобщи Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. И заключи: „ Убеден съм, че всички дружно ще успеем и ще изберем претендентите за кметове, излъчени от Движение за права и свободи ”.  

Както Никола Козлево по този начин и цяла България имат потребност от ново начало, сподели и общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов. Той изясни за какво Исмаил Ибрям би трябвало да бъде определен.

Той прелестно познава проблемите на общината, знае, че общината има потребност от образовани фрагменти и по тази причина натъртва на образованието. Знае, че безработицата е тежък бич в тази община и търси решение на казуса.  Запознах го с Европейските програми  по линия на Оперативната стратегия „ Развитие на човешките запаси “, с цел да ангажира безработните и да знае по какъв начин да даде късмет на младежите, сподели доктор Адемов. И добави: „ Общината има потребност от образовани, виновни, знаещи и можещи фрагменти ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР